Έχεις blog site, youtube channel ή είσαι influencer στα social media; Θες να κερδίζεις περισσότερα;

Καλύτερες αμοιβές και απόδοση με διαφορά. Έτσι κερδίζουν τα μεγάλα Site.

Χωρίς μεσάζοντες!

Χωρίς μεσάζοντες!

Η CrazyNapo εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση για τους affiliaters, γιατί σε κανένα προϊόν που συνεργαζόμαστε και σε καμία καμπάνια που τρέχει αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα μας δεν μεσολαβεί άλλη affiliate πλατφόρμα ή μεσάζοντες. Στην CrazyNapo εξασφαλίζουμε αποκλειστικές συνεργασίες για κάθε προϊόν που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πλατφόρμα παγκοσμίως.

Χωρίς Όριο πληρωμής!

Χωρίς Όριο πληρωμής!

Βασική μας φιλοσοφία είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κερδοφορίας. Έτσι αλλάζουμε τα δεδομένα της αγοράς και δεν θέτουμε κανένα όριο σε ποσά για την πληρωμή των affiliaters. Επίσης δίνουμε το δικαίωμα σε κάθε affiliate να ζητάει πληρωμή και κάθε βδομάδα αν το θέλει ακόμα και αν το ποσό του είναι κάτω από 10 ευρώ.

Εσείς επιλέγετε τον τρόπο CPA, CPC...

Εσείς επιλέγετε τον τρόπο CPA, CPC...

Η ανανεωμένη πλατφόρμα της CrazyNapo δίνει την δυνατότητα σε κάθε affiliater να εκμεταλλευτεί τις καμπάνιες της με ότι μέθοδο που θέλει.  Εμείς υποστηρίζουμε και CPA και CPC και CPC μετρήσεις και μάλιστα με live stats με τεχνολογίες που εγγυώνται την αξιοπιστία μας στον μέγιστο βαθμό. Εντός της CrazyNapo θα βρείτε έναν νέο τρόπο προώθησης καμπανιών πολύ κερδοφόρος και άμεσος χωρίς να μειώσετε τα έσοδά από κανέναν άλλον μηχανισμό.

Λόγοι για να ξεκινήσετε συνεργασία με την CrazyNapo!

Λόγοι για να ξεκινήσετε συνεργασία με την CrazyNapo!

Σκοπός μας είναι η αμοιβαία κερδοφορία.

Στην CrazyNapo βασικός σκοπός είναι ο Affiliater να έχει την δυνατότητα να κερδίσει χωρίς όρια, όσα χρήματα αυτός θέλει, χωρίς να διαφημίζει προϊόντα από επώνυμες εταιρίες με μικρές αποδώσεις και λίγες δυνατότητες πώλησης με σκοπό μόνο την διάδοση της εκάστοτε εταιρείας και να εξυπηρετεί στην ενδυνάμωση του εκάστοτε Brand χωρίς να αμείβεται. Για αυτό στην CrazyNapo επιλέγουμε προϊόντα με μεγάλες δυνατότητες κατανάλωσης και δυνατότητα εκχώρησης γενναίων ποσοστών.

Προσωπικός σύμβουλος για αύξηση απόδοσης.

Η φιλοσοφία μας είναι να λειτουργήσουμε ομαδικά και να φτιάξουμε ένα δυνατό δίκτυο. Έτσι έχουμε προσωπικό σύμβουλο για όλου τους affiliaters που είναι εκεί ώστε να σας ενημερώνει για τις νέες τεχνικές, τις μεθόδους και ta tips ώστε να μπορεί ο κάθε affiliater να αυξάνει τα κέρδη του συνεχώς.  Το CrazyNapo φτιάχθηκε από affiliater για affiliater. Οι συμβουλές και η εκπαίδευση είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να γίνετε μέσα από μηνύματα υποστήριξης αλλά άμεση επικοινωνία ζωντανή και τηλεφωνική.

Αποκλειστικά προϊόντα με μεγάλα Commission.

Η CrazyNapo δημιουργήθηκε από affiliater που ξέρουν το βασικό πρόβλημα του  affiliate marketing. Έτσι διασφαλίζουμε συνεχώς τη αποδοτικότητα των προϊόντων που προωθούνται από την πλατφόρμα μας βάζοντας ως απαράβατο όρο το προϊόν που θα εκτελεστεί η εκάστοτε καμπάνια να μην είναι κοινώς “σούπα”.  Καμία καμπάνια μας δεν τρέχει σε άλλα affiliate programs παγκοσμίως. Για λόγους αξιοπιστίας η ολοκλήρωση των παραγγελιών γίνετε από το ιδιόκτητο τηλεφωνικό κέντρο της CrazyNapo.

Είστε Youtuber ή Instagramer;

Κερδίστε άμεσα, χωρίς όριο και χωρίς προϋπόθεση πώλησης και ψηλά γράμματα. Αξιοποιήστε άμεσα το κοινό σας στο 100%.

tarrget cpc

Πληρωμή για κάθε κλικ CPC

Πληρωθείτε με ελάχιστη αμοιβή 0,10€ για κάθε κλικ που προέρχεται από το δικό σας σύνδεσμο χωρίς την προϋπόθεση πώλησης. 300% μεγαλύτερη αμοιβή από adsense, κ.α προγράμματα.

conversions

Πληρωμή για κάθε πώληση CPA

Πληρωθείτε για κάθε Lead που προήρθε από το δικό σας σύνδεσμο ακόμα και μετά από 20 ημέρες με ελάχιστη αμοιβή το 14% επί της τιμής του προϊόντος.

cash

Πληρωθείτε χωρίς δεσμεύσεις.

Μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή ανά πάσα ώρα και στιγμή θέλετε και χωρίς κανένα κατώτατο όριο συναλλαγής και χωρίς επιπλέον κρατήσεις.

Θέλετε να ενταχθεί και η ιστοσελίδα σας, σε αυτό το κλειστό club;

Θέλετε να ενταχθεί και η ιστοσελίδα σας, σε αυτό το κλειστό club;

83

Μέσο όρο ημερήσιων κερδών

95

Συνεργάτες που κερδίζουν

25

Καμπάνιες υψηλής απόδοσης

4,500

Πωλήσεις ανά μήνα